PSV C.R.E.Z. Rotating Header Image

Algemene Informatie

Deze pagina bevat algemene informatie over P.S.V. C.R.E.Z., onderdeel van P.S.V. Zwemsporten. Voor de statuten van PSV Zwemsporten klik hier.

De Commissie Recreatief en Educatief Zwemmen (C.R.E.Z.) verzorgd binnen P.S.V. Zwemsporten het diplomazwemmen , recreatief, triatlon en trim zwemmen.

P.S.V. Zwemsporten is de grootste zwemvereniging in het zuiden van Nederland. De leden zijn actief in verschillende wedstrijdsporten. Kinderen kunnen na het behalen van hun diploma’s doorstromen naar een van deze wedstrijdsporten. Ze kunnen via een of meerdere proeflessen kennis maken met wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen of schoonspringen. Meer weten over de mogelijkheden na het diploma, klik hier.

Lidmaatschap.

Het lidmaatschap van PSV C.R.E.Z. houd in dat u automatisch lid bent van de KNZB. Klik hier voor voorwaarden en kosten van het lidmaatschap.

Inschrijven wachtlijst.

Inschrijven voor zwemles bij PSV C.R.E.Z. in de Tongelreep kunt u via inschrijven zwemles

U krijgt via de mail een automatisch bevestiging van uw inschrijving. Als u deze niet ontvangt dan is er iets mis gegaan en dient u de inschrijving opnieuw te doen of contact op te nemen met de ledenadministratie : ledenpsvzwemmen@xs4all.nl

Als uw kind kan starten met zwemles krijgt u per mail of post een uitnodiging.

Vragen over de wachtlijst op donderdag: wachtlijsttongelreep@psvcrez.nl

Ziek melden

Wilt u uw kind ziek of afwezig melden voor de zwemles  dan kunt u dit doen via: tongelreep@psvcrez.nl

Klachten

Heeft u een klacht over de zwemles dan kunt u deze bespreken met de instructeur van uw kind.

Klachten over de organisatie kunt u bespreken met de uur leidster, zij is op de lesavond aanwezig of te bereiken via e-mail: tongelreep@psvcrez.nl.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van de klacht dan kunt u zich wenden tot het bestuur van de Crez via een formulier, te verkrijgen aan de verenigingsbalie, via e-mail: secretariaat@psvcrez.nl of via een brief naar PSV Zwemsporten Postbus 161 5600AD Eindhoven.

Door iemand van de commissie van PSV CREZ en/of het bestuur van PSV Zwemsporten zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

Mocht u er met het bestuur niet uitkomen dan kunt u een klacht indienen bij het klachten meldpunt van de NPZ/NRZ: http://www.npz-nrz.nl/index.php?sid=191.

Vakantie.

Wilt u weten wanneer er geen les is vanwege vakantie, kijk dan op de kalender.